De volmaakte Geldersche keuken-meyd, onderwyzende hoe men allerley soorten van vis, vlees, groentens, confituren en verdere spyzen, zonder groote kosten, op eene smakelyke wyze kan toebereyden; als mede hoe men veelderhande groentens, en vrugten voor den winter inmaakt en droogt: en voorts hoe men in den slagt-tyt omtrent het zouten, roken van vers vlees, en het maken van worsten handelen moet; en ten laatsten van welke heylzame en beproefde huys-middelen men zig in veelderhande qualen en toevallen bedienen kan. Waar noch by gevoegt is, een verzameling van hondert uytgeleze recepten, ..
By:
Monday, December 31, 2012
0 Response to "De volmaakte Geldersche keuken-meyd, onderwyzende hoe men allerley soorten van vis, vlees, groentens, confituren en verdere spyzen, zonder groote kosten, op eene smakelyke wyze kan toebereyden; als mede hoe men veelderhande groentens, en vrugten voor den winter inmaakt en droogt: en voorts hoe men in den slagt-tyt omtrent het zouten, roken van vers vlees, en het maken van worsten handelen moet; en ten laatsten van welke heylzame en beproefde huys-middelen men zig in veelderhande qualen en toevallen bedienen kan. Waar noch by gevoegt is, een verzameling van hondert uytgeleze recepten, .."
Post a Comment